Hinnasto

fantalähi

Hinnasto 1.9.2017 alkaen

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24% (ratsastustunnit 10%)

  • Ratsastustunti/valmennus 60min. (yksityistunti 28€, ryhmätunti 2-3 ratsukkoa 18€, yli 4 ratsukkoa 15€)
  • Ratsastustunti/valmennus 30min. 18€
  • Ratsastustunti/valmennus 45min. 23€
  • Tehotunti 90min. (ryhmätunti 28€, yksityistunti 40€)
  • Lomitus 25€/h, ratsastuksenohjaajan sijaisuudet 28€/h
  • Asiantuntijapalvelut: lyhyt (alle 1h kestävä) 30€, pitkä (yli 1h kestävä) 65€
  • Teoria- ja käytännön tunnit 25€/h

Hintoihin lisätään matkakulut 0,25€/km, kulut yhtä ratsukkoa kohden riippuvat siitä onko samalla suunnalla useampia asiakkaita kerralla. Tarkemman kuluarvion saat kysymällä. Toimialueena koko Etelä-Pohjanmaa.
MAKSUTAVAT: käteinen, kortti ja lasku. Huom! Lasku käytettävissä vain yritysasiakkaille, tai yksityisille lomituspalveluiden maksuun. Ratsastustunnit voit maksaa Smartum-seteleillä, Saldolla tai SmartumPaylla.

smartumsaldo

Huomioithan, että kaikkien ratsastajien ja hevosten tulee olla omasta puolestaan vakuutettuja!

PERUUTUSEHDOT

Mikäli joudut perumaan varaamasi palvelun, teethän sen mahdollisimman ajoissa. Varausta edeltävään päivään mennessä tehdyt peruutukset/ajan siirrot ovat maksuttomia. Jos haluat siirtää aikaa, huomioithan että se ei todennäköisesti onnistu enää samalle päivälle vaan uusi aika voi mennä 1-2 viikon päähän.

Peruutus samana päivänä vain äkillisissä sairastapauksissa. Jos joudut perumaan viime tingassa jostakin muusta syystä, laskutan palvelun hinnasta 50%. Mikäli peruminen johtuu siitä että ratsastuskenttä on esim. liukas ja selkeästi vaarallinen tai talvella pakkasta on yli -20 astetta, on tunnin siirtäminen toiseen ajankohtaan maksutonta. Perumattomista varauksista veloitan 100%.

fantakoulua