Tietoa yrityksestä

IMG_8722Yrittäjänä toimii 26-vuotias hevosalan ammattilainen Marika Kuutti. Koulutuspohjanani on ylioppilas v. 2010 Heinolan lukiosta ja hevosalan perustutkinto (hevosenhoitaja ja SRL:n hevosharrasteohjaaja) v. 2012 Harjun Oppimiskeskuksesta. Tämän lisäksi valmistuin kesäkuussa 2016 Suomen Eläinterveydenhuolto-opistosta hevosen terveysneuvojaksi. Näiden lisäksi olen käynyt v. 2011 Liikuttaja-lyhytkoulutuksen jota järjestää Suomen Urheiluliitto. Minulla on eläinkuljettajan- ja hoitajan ammattipätevyys ja eläinkuljettajalupa sekä BEC-ajokortti.

Ratsastusta olen harrastanut jo 17 vuoden ajan ja tuntien pitämisen aloitin nuorena tyttönä, joten ohjaamisestakin on kokemusta jo noin 10 vuoden ajalta. Ensimmäinen oma hevoseni oli ex-ravuri ja olen jonkin verran ratsastanut ravureillakin, joten tästä on erityisesti kokemusta. Omistan 8-vuotiaan puoliverisen Fantan, jolla on tarkoitus suunnata myös kisakentille ja jatkossa olisi tarkoitus jatkaa koulutusta ratsastuksenohjaajan tutkinnolla. Valmentaudun mm. Pia Varjosen ja Helkky Ylösen silmien alla.

Olen työskennellyt useissa ratsastuskouluissa Päijät-Hämeen, Kaakkois-Suomen, Uudenmaan ja Etelä-Pohjanmaan alueella niin pienillä 10-hevosen kuin 60-hevosen talleillakin. Ohjattavanani on ollut hyvin erilaisia ryhmiä ja oppilaita.

Hevospalvelu Kuutti toimii Kauhavalta käsin koko Etelä-Pohjanmaan alueella.

kuva4