Tietoa yrityksestä

IMG_8722Yrittäjänä toimii 27-vuotias hevosalan ammattilainen Marika Kuutti. Koulutuspohjanani on ylioppilas v. 2010 Heinolan lukiosta ja hevosalan perustutkinto (hevosenhoitaja ja SRL:n hevosharrasteohjaaja) v. 2012 Harjun Oppimiskeskuksesta. Tämän lisäksi valmistuin kesäkuussa 2016 Suomen Eläinterveydenhuolto-opistosta hevosen terveysneuvojaksi. Näiden lisäksi olen käynyt v. 2011 Liikuttaja-lyhytkoulutuksen jota järjestää Suomen Urheiluliitto. Minulla on eläinkuljettajan- ja hoitajan ammattipätevyys ja eläinkuljettajalupa sekä BEC-ajokortti.

Ratsastusta olen harrastanut jo 18 vuoden ajan ja tuntien pitämisen aloitin nuorena tyttönä, joten ohjaamisestakin on kokemusta yli 10 vuoden ajalta. Ensimmäinen oma hevoseni oli ex-ravuri ja olen jonkin verran ratsastanut ravureillakin, joten tästä on erityisesti kokemusta.

Olen työskennellyt useissa ratsastuskouluissa Päijät-Hämeen, Kaakkois-Suomen, Uudenmaan ja Etelä-Pohjanmaan alueella niin pienillä 10-hevosen kuin 60-hevosen talleillakin. Ohjattavanani on ollut hyvin erilaisia ryhmiä ja oppilaita.

Hevospalvelu Kuutti toimii Kauhavalta käsin koko Etelä-Pohjanmaan alueella.

kuva4